Kreativt hamsterhjul

Ja jösses, nu vart det liv i luckan hemma :P


Djingis tror att han äger stället. Eller, åtminstone soffan. Och i brist på hamsterhjul så uppfann han en jättekul lek alldeles på egen hand: Spring över emmas brallor, ner på soffdynan, klättra upp till toppen av ryggstödet, klättre upp på mattes hand som beskyddande åtskiljer vildungen från stupet ner till golvet, klättra runt, runt på handen tills matte släpper ner han på sitt knä, och så börjar det hela om igen. Spring, spring. Lilla galning... Att han inte blir trött! Jag fattar det bara inte.

Måste lista ut hur man ska få till riktigt snygga, skarpa bilder av vidundret sen också. Han e faktiskt snygg. För att vara hamster, ialla fall. Här sitter han i en blomkruka i fönstret.

Det har inte vart så uppdaterat på sistone. Hmmm, vad ska man skylla på den här gången... Ren illvilja? Näh, jag har varit sjuk. Helt ärligt. Nattaspya, skrovelhosta och lunginflammation, närapå. Hals torr som fnöske och röst blid och skön som en knölsvans väsande. Det var en endagssjukdom, idag e man på fötter igen! Inte tillräckligt pigg för att träna dock - eller jobba:P - men tillräckligt för att hänga med Emma o co (det finns FLER emmor i Norrköping! Tänka sig..) på thaikäk ikväll. Jag ser promenaden in till centrum, i kombination med nåt med tre chilisymboler på menyn, som en ren tonic för liv och hälsa.

Just ja. Jag söker lägenhet. Har väl fått bäst kontakt med en hyresvärd på norrsidan om stan, men väntar fortfarande på att en tjej med en liten pluttetta här på söder ska friskna till så att man kan ringa och höra när hon kan hålla en liten visning. Compact living med kokvrå... Jao, det kan väl funka sålänge. Inte mig emot. Om man ändå bara ska vara själv, så. Fast... Ska man tänka långsiktigt så blir de ju en annan femma. Då kommer vi bli två. Förhoppningsvis, om allt funkar som det ska i farbroremmas lifemending programme.

Hajdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0