Efter

Känns som att alla bloggar kommer hamna väldigt mycket i oordning just nu. Men så får det väl bli. Det här blir bara ett livstecken - en kort, kort liten hälsning från en totalt slutkörd Farbroremma efter helgens bravader.

På bordet fladdrar fem små chokladljus och sprider sin arom över lägenheten. Zimmer klingar i högtalarna. I tamburen står en påse med dricksglas och två fällstolar - tack Freja! Över stationsklockan hänger en sporadiskt uppsatt ljusslinga, också den är ny för helgen. Bordet har iklätts en skänkt blå duk, fönstrena har nya gardiner och en och annan blomma har hoppat ner i en av fyra nya zinkbaljor. Från loftsängen tittar Cheesecake ner - en mjuk liten kanin som lyckades bli överspilld med glasstårta knappt innan han hunnit hoppa ut ur presentpappret.

Jisses vad massa presenter - och jag har inte ens fyllt år än...

Över hela lägenheten rullar reklam- och dödskalleballonger sakta i varmluftsströmmen från något ännu ej avslaget element. Några serpentiner dinglar från fönsterkarmarna. En orange solnedgång lyser upp köket och skiner ner över min diskho, glänser i alla muggar och tallrikar som trängs däri.

Jag gillar starkt den här sortens stök. Det vittnar om en lyckad dag, människor som njutit av gemenskap och festligheter. Gårdagens kalas var riktigt, riktigt, riktigt lyckat. En resummé lägges snart upp... Som sagt, inläggen kommer i bakvänd ordning nu. Så kan det bli :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0